ClassyLife toont betaalbaar elektrisch rijden op ZomerFair Soestdijk

Op de 5e ZomerFair Soestdijk, van donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) t/m zondag 28 mei, presenteren het digitale lifestylemagazine www.classylife.nl, EV Company en Fiat 500 E Center mooie, goede versies van de attractieve elektrisch aangedreven Fiat 500. Deze variant op het zo bekende model werd ontwikkeld om te kunnen voldoen aan strikte emissie-eisen in de Amerikaanse staten Californië en Oregon. Hij wordt sinds 2013 in de USA gebouwd en wordt er veelal ingezet door leasemaatschappijen. De laatste tijd krijgen steeds meer consumenten en ondernemers in Europa door hoe aantrekkelijk die 500 E is. Auto’s die terugkeren van lease-maatschappijen worden nu in flinke aantallen naar Europa verscheept. Fabrikant en Nederlandse distributeur staan daar overigens helemaal buiten. ClassyLife, dat veel aandacht aan duurzaamheid besteedt en stevig geworteld is in de wereld van elektrische auto’s, besloot om met twee ervaren partijen de krachten te bundelen en goede auto’s te presenteren. Hierdoor kunnen bezoekers op de ZomerFair Soestdijk kennismaken met een attractieve nieuwe mogelijkheid om tegen lage kosten een charmante elektrische auto te rijden, inclusief de zekerheid van kwaliteit en gemak.

Op de ZomerFair Soestdijk worden enkele zorgvuldig geselecteerde ‘handpicked’ auto’s gepresenteerd die weinig hebben gereden, zo nieuw mogelijk zijn (veelal 2014/2015) en die hun volgende eigenaar nog veel jaren van onbezorgd plezier kunnen verschaffen. Belangrijk is dat partners Fiat 500 E Center en EV Company vele jaren ervaring hebben met elektrisch aangedreven auto’s en alles kunnen leveren dat het rijden van zo’n compacte elektrische auto aantrekkelijk maakt, zoals laadfaciliteiten, laadkabels, een laadpas en gedegen advies.

Uitgever Jan Rooderkerk van ClassyLife: “Wij publiceren over alles dat het leven kleurrijker en aangenamer maakt, zowel op onze website www.classylife.nl als op http://www.facebook.com/classylifemagazine. Daar hoort wat ons betreft ook ruime aandacht bij voor een betere leefkwaliteit. Dan gaat het om betere voeding, duurzaam wonen en een in alle opzichten gezonder leven, inclusief emissie vrij rijden. Schoon rijden geeft je ook echt een goed gevoel en je draagt serieus bij aan een gezonder milieu. De 500 E is een charmante, stijlvolle auto die er net even wat anders uitziet dan andere 500’s en die voor een aantrekkelijke prijs van zo tussen de € 16.000,- en € 20.000,- heel veel biedt. Bovendien is het prettig en belangrijk dat je maximaal ontzorgd wordt. ClassyLife is fan van mooie eigentijdse en klassieke auto’s en wij publiceren daar graag over, wij promoten ook elektrisch rijden  Daarom laten wij mensen graag met de auto en met hen kennismaken.” Elk stapje vooruit op dit gebied is er één. Kom het ervaren op de ZomerFair Soestdijk en bij de partners www.500efiat.com en www.evcompany.eu.

Voor meer informatie Jan Rooderkerk via janrooderkerk@classylife.nl of 06 53 25 49 64.

 

 

 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2017 Zomer Fair Soestdijk